21.634 bezoekers op eerste WoTS 2014

13/10/2014

Door Bart Driessen

WoTS, één beurs, van FEDA en FHI samen, voor aandrijftechniek en industriële Automatisering + instrumentatie en labtechniek. En dat in de dezelfde week als wat vroeger de ‘Industriële Week’ heette. Ook voor The Factory Files was het een primeur. De eerste keer dat The Text Factory op een beurs stond!


     

 

Of het bevallen is? Ja, zonder meer. Veel bekenden, maar ook veel nieuwe contacten kwamen op onze stand af. Minpuntjes? Misschien de doorstroming vanuit hal 10 naar hal 11, die niet goed was. En het ontbrekende internet in de hallen. Maar dik eenentwintig en een half duizend bezoeker is toch een mooi resultaat. Heel benieuwd naar wat de volgende keer zal brengen.

Tot slot toch nog wat aanvullende getallen van de organisatie. Wat ze precies zeggen is lastig te zeggen. Op sommige momenten leek het op World of Motion & Drives bijvoorbeeld drukker dan op World of Automation. Conclusie is dan ook dat de meeste bezoekers echt niet in hun eigen wereldje zijn blijven hangen. En dat is natuurlijk een goede zaak. 

Verdeling per wereld
World of Automation: 4.891
World of Laboratory: 5.428
World of Motion & Drives: 1.973
World of Electronics: 3.714
Overloop (andere beurzen): 3.349
Overig (studenten, trefpunt voor technologie en onsite): 2.279