Sat Jun 06 2020

06 06

Programma eWON roadshows bekend

16/02/2018

Door Bart Driessen

Raster Products organiseert weer haar jaarlijkse eWON roadshows. Dit jaar onder het motto 'Get the best of both worlds'. De belangrijkste onderwerpen zijn de nieuwe Flexy 205, IIoT services, security en de eCatcher mobile app.


     

Programma eWON Roadshows 2018

 

Nieuwe eWON Flexy

Met de nieuwe eWON Flexy205 is de stap naar IIoT services zoals remote monitoring en predicitive maintenance kleiner dan verwacht. Deze services zijn verbonden met secure remote access; een vast onderdeel van eWON. 

eCatcher Mobile

Maak een remote verbinding vanuit een mobiel of tablet met behulp van de nieuwe eCatcher mobile app. De app integreert met ‘mobile HMI apps’ van Schneider Magelis, Rockwell, Siemens SIMATIC, Beijer, Hakko en vele andere. Hierdoor is het ook mogelijk om via de app van de leverancier op afstand verbinding te maken en uw machine te monitoren.

Certificering van veilig dataverkeer

Om een veilige connectie te waarborgen, gebruikt eWON een zogenoemde ‘Layered Security’ of ‘Defense in Depth’-methode. Hierbij worden eWON-oplossingen onafhankelijk geaudit. Zowel de nieuwe Flexy 205 als Talk2M beschikken over ISECOM STAR en een ISO27001:2013 certificaat.

Firmware release

De technische support van Raster Products presenteert recente firmware updates. Bijvoorbeeld een nieuwe web interface. Deze is nu voor alle eWON-oplossingen hetzelfde. De beste features smelten samen in deze nieuwe interface: the best of both worlds.

Locaties

Zoals gebruikelijk worden de bijeenkomsten georganiseerd op de kleinere vliegvelden verdeeld over het land.

Dinsdag 20 maart: Vliegveld Seppe

Donderdag 22 maart: Vliegveld Hilversum

Dinsdag 27 maart: Vliegveld Teuge

Woensdag 28 maart: Vliegveld Budel

Donderdag 5 april: Vliegveld Hoogeveen

 

Ontvangst 08.45 uur. Start programma 09.00 uur.

De bijeenkomst wordt afgesloten met een lunch.

Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname.

Inschrijven via events@raster-products.com