Sun May 31 2020

05 31

Programma DFPC 2016 bekend

19/05/2016

Door Ad Spijkers

De Dutch Fluid Power Conference, voorheen bekend als Het Hydrauliek Congres, zal dit jaar zijn gewijd aan Systeemarchitectuur in de Hydrauliek. Organisatoren FEDA en VPH hebben astronaut André Kuipers als keynote speaker aangetrokken.


     

Met veertien sprekers met verschillende invalshoeken op Systeemarchitectuur in Hydrauliek lijkt de conferentie de vorige editie in 2014 te overtreffen. Tijdens de conferentie komen onder meer de principes en effecten van systeemengineering en –architectuur, systeemarchitectuur bij 720 bar, semantische informatie en procesmodellering in mechatronische systemen aan de orde. De voertal is Engels. De organisatie is in handen van de Federatie Aandrijven en Automatiseren (FEDA) en Vereniging Platform Hydrdauliek (VPH).

Deze zevende editie zal meer nog dan voorgaande conferenties de mogelijkheid bieden tot netwerken en kennisdeling. Door het aantal sprekers terug te brengen van twintig naar veertien is meer tijd beschikbaar voor diepgaande discussie en interactie tijdens de presentaties. De sprekers zijn afkomstig van zowel universiteiten als het bedrijfsleven. Ook is meer tijd gereserveerd voor netwerken tijdens pauzes en voor het bezoeken van de table tops.

Datum en plaats

Net als voorgaande edities wordt het Dutch Fluid Power Conference 2016 gehouden in het film- en congrescentrrum CineMec in Ede. De toegangsprijs per persoon is € 275,-, exclusief BTW. Er geldt een vroegboekkorting, € 245,- per persoon exclusief BTW als deelnemers zich vöór 1 juli 2016 aanmelden. De toegangsprijs omvat volledige toegang tot de conferentie en een lunchbuffer. Registratie is mogelijk op www.dfpc.nl, waar ook de meest recente informatie kan worden gevonden. Geïnteresseerden kunnen zich bovendien aanmelden voor een table top. (foto: Bosch Rexroth)